Vanaf dinsdag 10 september 2024 start een nieuw orkest in Houten: het Projectorkest Houten! We starten dit orkest omdat er op dit moment veel mensen zijn die samen (orkest)muziek willen spelen o.l.v. een professionele dirigent en omdat er niks leukers is dan samen muziek maken.

Als je zin hebt om mee te doen, stuur dan een mail naar info@muziekschoolhouten.nl waarbij je aangeeft wat je speelt en wat voor muziek je zou willen spelen. Als je meer wilt weten, mail dan met Dick Duijst of bel met David Jimmink op 06-81197165. Het orkest zal worden gedirigeerd door Dick Duijst en Sebastiaan van den Bergh.

De repetities vinden wekelijks op dinsdagavond plaats van 19.45 – 22.00 uur in Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld. De eerste 8 weken zijn instapweken om elkaar te leren kennen en om proef te draaien. Bij succes spelen we de rest van het jaar door.

Het orkest is geschikt voor iedereen met enkele jaren ervaring. Er is plaats voor zowel strijkers als blazers. Meer informatie is te vinden op deze pagina.